Aan Zee slapen in Wijk aan Zee

Heerlijk genieten in dit strandhuis in Wijk aan Zee
Stel je toch eens voor dat je ’s morgens wakker word, je wrijft de slaap uit je ogen en nog maar half wakker loop je het strandhuisje uit. Onder je voeten voel je , het al warme, zand en je waant je even op een onbewoond eiland. Dit is het gevoel als je op staat in dit strandhuisje bij Wijk aan Zee.

De strandhuisjes dragen de naam “Aan Zee Slapen” en doen hun naam eer aan. Dichterbij de zee slapen is bijna onmogelijk want deze huisjes staan direct op het strand van Wijk Aan Zee in Noord-Holland. In de avond kun je heerlijk ontspannen voor het huisje en terwijl je bij kaarslicht met jouw partner nog even nageniet van een heerlijke vakantie dag hoor je op de achtergrond de zee ruisen. Nee niet van een cd’tje maar van de Noordzee, die telkens weer het strand op krabbelt.

LivingEen paar overnachtingen in dit houten strandhuisje is een ongelofelijke ervaring. De omgeving, de zee, het strand geven je een compleet ontspannen gevoel zodat je weer volledig kunt opladen. Een paar nachten slapen aan zee geeft je het idee dat je weken weg bent geweest.

Living

Bovendien is alles onder handbereik. De prachtige Noordzeekust, maar ook de grote steden zoals Alkmaar, Haarlem en Amsterdam en wat dacht je van de Beverwijkse Bazaar op 10 minuten rijden ?

Om uit eten te gaan hoeft u niet ver weg want op het strand vind je tientallen strandpaviljoens waar je heerlijk kunt eten en drinken. En wat dacht je van een heerlijke strandwandeling na een diner bij een van de vele strandpaviljoen? Goede afsluiting van een heerlijke dag aan zee.

Op het strand word er ook voldoende georganiseerd voor volwassenen en kinderen. Surfen, Blokarten, Mountainbiken en yoga. Of zoals we al vertelde een ontspannende strandwandeling of inspannende fietstocht.

Overnachten in Wijk aan Zee
Wanneer je een verblijf boekt voor een van de strandhuisjes in Wijk aan Zee zul je overnachten in een compleet strandhuisje dat van alle gemakken voorzien is. Het aan zee slapen geeft niet alleen een ontspannen nacht maar de strandhuisjes zijn ook van alle gemakken voorzien. Zo beschikt een strandhuisje Wijk aan Zee over een compleet ingerichte keuken, een badkamer met wasbak, doucheruimte en toilet en zijn er comfortabele bedden voor vier a vijf personen.

Twee persoons slaapbank

Alle huisjes van “Aan Zee Slapen” bevinden zich direct op het strand zodat je vanuit je bed zo het strand op stapt. De huisjes zijn in twee rijen geplaatst, 14 strandhuisjes aan de zeezijde en 15 strandhuisjes aan de duinzijde. Ook vanuit de duinzijde strandhuisjes kijkt men uit over de zee omdat deze twee meter hoger zijn geplaatst. Tussen de rijen huisjes in zit zeven meter. Dit geeft voldoende ruimte om heerlijk buiten voor het huisje te zitten en geeft tevens wat privacy. Desondanks hebben de zeezicht huisjes wat meer privacy. De Zeezijde strandhuisjes 1 en 2 zijn geschikt voor vijf personen. De overige zijn geschikt voor vier personen.

Keuken met complete inventaris

Alle huisjes zijn compleet ingericht en voorzien van alle gemakken. Koud zul je het niet krijgen want de huisjes beschikken over een centrale verwarming. De keuken is voorzien van een complete inventaris en apparatuur. In de woonkamer bevind zich een tweepersoons slaapbank en een tafel met vier stoelen om aan te eten of een spelletje te spelen. In de slaapkamer bevind zich een tweepersoonsbed (Duinzijde strandhuisjes 23,24 & 25) of een stapelbed (Alle zeezijde strandhuisjes & Duinzijde 26 & 28). De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Tevens zit er bij de prijs inbegrepen linnengoed en beddengoed, bestaande uit twee keer per week schone handdoeken en beddengoed voor alle slaapplekken.(1 keer per week). Tegen betaling kun je gebruik maken van wifi, dus ook internet hoef je niet te missen tijdens deze dromerige vakantie!

 

Meer informatie over reserveren en de prijzen van dit strandhuis vindt u op www.aanzeeslapen.nl. Voor meer leuke vakantiehuizen in binnen en buitenland kijkt u op www.beachhouseholiday.nl.

Strandhuisje indeling 2

Strandhuisje 5 persoons