Noordzeehuisjes in Vrouwenpolder

Zin in wat ontspannende Zeeuwse zeelucht? Dan doe je er goed aan om een uitstapje te maken naar Beach Resort Zeeland. Het strand Vrouwenpolder is een breed strand met aan de  voet van de Veerse Dam 10 noorzeehuisjes. Deze strandhuisjes zijn net even anders. Bij het ontwerpen van een strandhuisje heeft men veel aandacht gehad voor de natuur en het landschap rondom de Vrouwenpolder. De huisjes hebben dan ook een opvallende vorm en vormen bijna een geheel met de achterliggende duinen. De kleuren zijn neutraal gehouden zodat je het idee hebt een te zijn met de natuur.

Ideale uitval basis

Een strandhuisje van Beach Resort Zeeland is een ideale uitval basis voor een heerlijke strandvakantie in eigen land. De Noordzee huisjes zijn van alle gemakken voorzien en hebben een prachtig uitzicht. Door dat Beach Resort Zeeland maar 10 huisjes heeft heb je niet het idee op een camping te staan maar lijkt het alsof je de enige bent op het strand. Het fantastische uitzicht zou u het liefst mee naar huis nemen.

De huisjes staan op het brede strand Vrouwenpolder. Dit dorpje is gelegen op het voormalige eiland Walcheren. In de omgeving is er veel te doen, maar je kunt het ook dicht bij huis zoeken door en romantische strandwandeling te maken of samen op de veranda de zon onder zien gaan. Heerlijk met een glaasje wijn en toastje er bij, zonder dat iemand je stoort.

Inrichting Noordzeehuisje

De Noordzeehuisjes zijn echt volledig ingericht, je hoeft dus niets van huis me te nemen. In de woonkamer is een zithoek met eettafel en bank aanwezig, waarbij de bank tevens dienst kan doen voor slaapplaats aan 2 personen. Tevens is er een flat screen televisie en beschikt het huisje over een hoekkeuken met gasfornuis, afzuigkap, koelkast, magnetron en zelfs een afwasmachine. Dus geen afwas tijdens de vakantie, ideaal!
De badkamer beschikt over een wastafel, toilet en ruime douche. Na het zwemmen in de zee kun je dus een heerlijke douche nemen in je eigen vakantie huisje.
De slaapkamer heeft een 2 persoons bed. Deze bestaat uit 2 losse bokspringen en kan desgewenst uit elkaar worden geschoven. Daarnaast is er nog een zoldertje aanwezig waar zich 1 box spring bedden bevinden, in totaal geeft het strandhuisje dus de mogelijkheid om met 6 personen te slapen.
En dan jou eigen veranda. Daar staat een heerlijke lounge bank, een genot om hier een boek te lezen en af en toe even te spieken naar het adembenemende uitzicht. Nee je bent er echt even helemaal uit als je op vakantie gaat naar Beach Resort Zeeland.
In de huisjes worden helaas geen honden toe gelaten en mag er ook niet gerookt worden.

Het ontwerp

Bij het ontwerpen van het strandhuisje vond men het belangrijk dat men zich enigszins zouden onderscheiden van het bestaande aanbod slaapstrandhuisjes in Zeeland en daarbuiten.

Daarom is er bij de bouw voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen als hout. De houten buitenkant is dan ook echt hout. Door de bijzonder golf vorm van de strandhuisjes, vallen de huisjes extra op. Maar ook de gebruikte materialen en kleuren zorgen ervoor dat de huisjes volledig op gaan in hun omgeving. Op de strandhuisjes liggen zonnepanelen die de elektriciteit voor de huisjes opwekken. Voor de overige behoeften gebuikt men groene stroom. Om als gast optimaal van de geweldige plek te kunnen genieten, zijn de slaapstrandhuisjes van veel gemakken voorzien. De Noordzeehuisjes hebben een oppervlakte van ca. 25 m2.

 

Vakantie boeken

Wanneer je hebt besloten om een heerlijke strandvakantie in eigen land te vieren dan zijn de huisjes van Beach resort zeeland zeker geschikt. Het gevoel een te zijn met de natuur staat hier voorop, maar tevens ben je van alle gemakken voorzien. Veel vakantie plezier !

 

 

Meer informatie over reserveren en de prijzen van dit strandhuis vindt u op www.noordzeehuisjes.nl. Voor meer leuke vakantiehuizen in binnen- en buitenland kijkt u op www.beachhouseholiday.nl.