Roompot Beach Resort in Kamperland

Roompot Beach Resort: wakker worden met zich op zee

Hier staan de strandhuisjes óp het strand, waar u een prachtig uitzicht heeft over het strand en de zee.  Gezellig natafelen terwijl de kinderen al lang weer in het zand zitten te spelen?  Genieten van een zonsondergang terwijl de kinderen uitgeput maar voldaan in hun bedje liggen? Het kan allemaal in het Beach Resort Kamperland.

Huisjes OP het stand in beach resort Kamperland

De strandhuisjes van het beach resort Kamperland zijn ruim en comfortabel.  Je kan er met  6 personen overnachten in 3 slaapkamers, waarvan 1 boven en 2 beneden. Het is zalig slapen in de boxspring bedden en de kinderen zullen vechten voor het stapelbed. Dekbedovertrekken en kussens zijn uiteraard voorzien. De kleurencombinaties in de huisjes doen je verder dromen van zee en strand.  Je bent echt even helemaal weg…

Luxueus slapen in beach resort Kamperlandluxueus slapen in beach resort Kamperland

Ook aan dagelijks comfort ontbreekt het niet. Er is een smart TV aanwezig en de keuken is voorzien van een vaatwasser, magnetron, koffiepadapparaat, waterkoker en koelkast met intern vriesvak. Voor wie echt wil, is gratis WIFI voorzien. Handig om toch nog even die mail te versturen of een goed restaurantje in de buurt te zoeken. Buiten vind je een terras met loungeset. Uitrusten met zicht op zee, wat wil je nog meer?

Ah ja… een bolderkar natuurlijk!  Wat is een strandvakantie zonder bolderkar?  Al deze strandhuisjes hebben er één ter beschikking.  Handig toch?

loungen in roompot beach resortAlle faciliteiten en comfort in roompot kamperlandalle comfort in beach resort kamperland

 

strandhuisjes julianadorpplatte grond benedenverdieping beach resort kamperland

Je vindt alle informatie over het Roompot Beach resort Kamperland hier.