SlaapStrandhuisje in Vlissingen

Heerlijk vertoeven in een pittoresk slaapstrandhuisje

Ben jij klaar voor een hele speciale vakantie?  Wakker worden en ontbijten op het terras met een schitterend uitzicht over strand en zee… Werkelijk een unieke ervaring! Deze gezellige slaapstrandhuisjes zijn één geheel met de omgeving. De vrolijke, gezellige kleuren met de thema’s strand, kust en zee zijn een lust voor het oog.  Voor jou vormen ze het ideale vertrekpunt voor een unieke strandvakantie.

Hier vind je meer informatie over de strandslaaphuisjes.

Slapen-op-het-strand-strandslaaphuisje20ontwaken

Deze slaapstrandhuisjes zijn gelegen op het zonnige zuiden en aan de monding van de Noordzee…  Uitwaaien, zonnen, een duik in zee, er gaat geen dag voorbij zonder dat je de zeelucht opsnuift en de zon op je huid voelt. Kinderen hebben de tijd van hun leven op het strand. Wat is er mooier dan ’s morgens wakker te worden en meteen met je blote voetjes in het zand te staan?  Slapen op het Zeeuwse strand is ultiem genieten.  Het zal je hier aan niets ontbreken…

Bekijk de locatie

een slaapstrandhuisje met zicht op zeeslapen op het strand in deze strandslaaphuisjes

Deze sfeervolle huisjes hebben enkele jaren geleden een nieuwe, erg gezellige uitstraling gekregen. Je slaapt dan wel lekker op het strand, toch ben je van alle gemakken voorzien door een complete inventaris en inrichting. De slaapstrandhuisjes zijn ingericht voor 4 – 6 personen (maximaal 4 volwassenen), bekijk algemene info, plattegrond en inventarislijst.

Uiteraard heeft elk slaaphuisje vrij uitzicht op de zee! Vanaf je veranda kan je grootse zeeschepen spotten.  Soms lijkt het wel of je ze kan aanraken!  Onze slaapstrandhuisjes zijn daarom dé perfecte locatie om te genieten van een prachtige zonsondergang. Of van een zalige zonsopgang uiteraard, voor de moedigen onder ons die zich wagen aan een sportieve ochtendrun.

Je meldt je bij aankomst op de parkeerplaats.  Daar wacht je een hartelijk ontvangst.  Je hoeft je bagage niet zelf naar het strandhuisje te brengen.  Die wordt in de jeep geladen en tot aan de deur van jouw strandslaaphuisje gebracht.

strandhuisjes vlissingenstrandhuisje vlissingen - zicht op zee

Wilt u even weg van het strand? In de omgeving zijn gezellige dorpjes te vinden. Kunst, cultuur, kinderattracties, ontspanning… Alles is mogelijk.

Zeeland staat bekend om haar gemoedelijke dorpjes, weggetjes en mooie natuur.  Ook Vlissingen is zeer nabij en meer dan een bezoekje waard. De boulevard van Vlissingen bevindt zich op loopafstand van jou slaapstrandhuisje. In de nabije omgeving vind je diverse eetgelegenheden.

Strand, stad, boulevard en pittoreske dorpjes: alles dichtbij!  Een perfecte locatie voor een perfecte vakantie!

 

strandhuisje vlissingenstrandhuisje vlissingenstrandhuisje vlissingen

 

zalig ontbijten...dineren met zicht op zee

strandslaaphuisje inclusief zonsondergangboten spotten van op je terras van je strandhuisje vlissingen

Algemene info over deze slaapstrandhuisjes vindt je hier.