Slaapzand in Domburg

Strandhuisjes Domburg: waar natuur, luxe en architectuur samen komen.

De strandhuisjes in Domburg staan voor luxe en nog meer luxe. Je kan er slapen op het strand in een prachtig en onder architectuur gebouwd strandslaaphuis met op de achtergrond het ruisen van de golven.

Wakker worden doe je met een kopje koffie en een vers croissantje op je eigen terras.   Of neem je liever eerst een verkwikkende duik in de zee?  Hoe je ook wakker wordt, de rest van de dag kan niet meer stuk. Een hele dag spelen, lekker luieren, zonnebaden, vissen, lezen, zwemmen en genieten op het strand… Kan je je een betere vakantie voorstellen?

strandhuisjes domburg - zalig loungen met zich op zeestrandhuisje huren zeeland

Deze standhuisjes aan de Zeeuwse kust komen in twee versies: luxe en luxe in het kwadraat.  De huisjes die men hier ‘type standaard noemt’, zijn op zich pareltjes.  Je kan er slapen met vijf personen en de keuken is compleet ingericht met combimagnetron, elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en senseo.  Het gezellige zitgedeelte situeert zich aan de voorkant van het huis, zodat je kan relaxen met zicht op zee. Ook bij slecht weer is het hier gezellig vertoeven achter de grote glazen ramen.Slapen op het strand

Het ruime terras (3 x 4,5 meter) nodigt je uit om bij de eerste zonnestralen gezellig te loungen en te zonnen.  Je wil hier nooit meer weg!

terras met zich op zee - slaapzand domburgluxe in de strandhuisjes domburggezellige luxe in strandhuisjes domburg

En houd je van nog meer luxe?  De strandhuisjes type ‘Luxe’ bieden alle comfort van de standaard huisjes: vijf slaapplaatsen, volledig uitgeruste keuken, een gezellig en luxueus zitgedeelte achter glas en een ruim terras.  Maar deze huisjes bieden toch net dat ietsje meer.  Zo is er een ballustrade gebouwd rond het terras, waardoor je lekker uit de wind kan zitten om je boek te lezen.  Ze zijn ook spiksplinternieuw!  En dat merk je!Luxueus slapen op het strand

Standhuisjes Domburg in een luxe uitvoering dus… Deze huisjes  komen met een bovenverdieping.  Dat is handig, je hebt zo meer ruimte en privacy. Maar dat niet alleen.  Het panoramisch uitzicht over zee is adembenemend. Je kijkt uit over strand zee en duinen en voelt je de koning te rijk.