StrandBungalow in Vrouwenpolder

Strandbungalow in de duinen

Even weg van het haastige leven? Geen stress aan je lijf? Geen alarm dat je ’s ochtends wakker maakt? Geen file waar je je druk in kan maken? Een standbungalow op Vrouwenpolder strand… dat is net wat jij nodig hebt!

Wakker worden, gewoon omdat je uitgeslapen bent. De zilte zeelucht werkt verkwikkend en het geluid van de golven brengt je helemaal tot rust. De geur van vers gebakken broodjes komt je al tegemoet en je hoeft er zelfs niet eens de deur voor uit! Gewoon even bestellen en ze worden aan de bungalow afgeleverd. Wat een luxe!

strandbungalow vrouwenpolder strand

Jouw strandbungalow staat op het mooiste strand van Nederland. Vrouwenpolder strand is een prachtig breed strand met alle voorzieningen en een Blauwe Vlag. Dat wil zeggen dat het water en het strand schoon zijn en het dus veilig is om te zwemmen. De kinderen kunnen ook veilig spelen want de reddingsbrigade staat steeds klaar. Wil je even snel iets eten tussendoor? Het strandpaviljoen ligt slechts 500m verderop. Ook het dorp Vrouwenpolder ligt vlakbij, slechts 1 kilometer achter de duinen. Daar kan je alles kopen wat je nodig hebt op het strand.

De huisjes worden in het hoofdseizoen van vrijdag tot vrijdag verhuurd en in het voor- en naseizoen ook midweek en lange weekeinden. Elke strandbungalow heeft zijn eigen parkeerplek, zodat je je over de auto ook geen zorgen hoeft te maken. Wij zorgen voor de bagage of je neemt even de bolderkar. Het mag je echt aan niets ontbreken! Het enige wat we niet in handen hebben is het weer maar het is wel zo dat Zeeland de provincie met de meeste zonuren en minste neerslag is.

uitzicht op zee van in alle vakantiehuizen

Alle vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor vier of voor zes personen. Er is een badkamer met douche en een toilet apart. De keuken heeft een vaatwasser, magnetron en gasfornuis. Het senseo koffieapparaat zorgt ervoor dat je een lekker bakje koffie kan zetten, terwijl alle dagtoeristen in de file naar huis staan. Koelkast, televisie, wifi… alle luxe van thuis maar dan OP het strand.
De 4-persoons huisjes hebben twee bedden in de slaapkamer beneden en twee op de ruime slaapzolder. De 6-persoons huisjes hebben twee stapelbedden in de slaapkamer en twee bedden boven. De kinderen zullen vechten om de beste slaapplaatsjes want als je boven op bed ligt heb je door het raam aan de voorkant uitzicht op zee. De bedden zijn kompleet met luxueuze dekbedden en kussens. Hoezen, lakens en handdoeken kunt u zelf meenemen of bij ons huren.
inrichting strandbungalowinrichting strandbungalowinrichting strandbungalow
Je hoeft ook niet echt ver weg van de strandbungalow om van het strand te kunnen genieten. Je stapt gewoon je terras op en je ploft neer in één van de strandstoelen achter het windscherm. Zo… geen enkele rede meer om nog op te staan. Tenzij voor iets fris uit de koelkast of een aperitiefje voor de lunch. Je gaat het hier echt snel gewoon worden.

Genoeg gerust? Dan kan je nog altijd de buurt gaan verkennen. Middelburg en Domburg zijn zeker een bezoekje waard. Ook de Oosterscheldekering en het themapark Neeltje Jans zijn vlakbij. Natuurlijk is het ook een hele beleving om gewoon op het strand te blijven wanneer alle toeristen naar huis vertrokken zijn. Nog een goed boek lezen, de zonsondergang bewonderen, nog wat spelen met de kinderen… Het wordt hoe dan ook een onvergetelijke vakantie.

 zalig genieten op vrouwenpolder strand

Voor meer informatie kan je hier terecht.