Stranddroom in Domburg

Stranddroom… tien schitterende slaapstrandhuisjes op het Domburgse Strand.

Witte huisjes tegen een blauwe zeelucht. In de verte krijst een meeuw die vindt dat het nu toch wel tijd is om op staan. Op een moedige jogger na, is het strand nog leeg en verlaten. Een ideaal decor om eens echt tot rust te komen.

Deluxe Strandhuisje - stranddroom domburg

De huisjes zelf ademen rust en vakantie uit. De witte keuken is licht en speels. Een waar plezier om in te vertoeven. De Stranddroom strandhuisjes zijn geschikt voor 6 personen en beschikken over een ruime voorkamer met grote eettafel met zitbank en 2 klapstoelen.

Gasten met een matige beperking of gasten die gebonden zijn aan een rolstoel kunnen bij ons eveneens genieten van een heerlijke vakantie. Eén van onze strandslaaphuisjes is namelijk speciaal ingericht voor mensen/senioren met een lichamelijke beperking of met een zorgbehoefte.

Wil je graag meer ruimte?  Het Deluxe strandhuisje is geschikt voor 4 personen en heeft een andere indeling dan de standaard-huisjes. Dit strandslaaphuisjes heeft een ruimere woonkamer met een hoekbank. Alle slaapstrandhuisjes hebben een ruime vide met 2 slaapplaatsen.

Standaard Strandhuisje - dromen op strand

Het is zalig slapen op zachte kussens en onder comfortabele dekbedden.  Lakenpaketten zijn te bestellen bij de receptie, wat altijd handig is. Ook kinderbedje en kinderstoel zijn standaard aanwezig. Ook aan de kleintjes hebben wij gedacht!

Senioren Strandhuisje - strand van domburg

Voor meer informatie klik je even door naar de website.