Strandhuisjes Key West in Katwijk

Strandhuisjes Key West: genieten van het strand van Katwijk aan zee!

Strandpaviljoen Beachhouse Key West is één van de laatste authentieke strandtenten aan de Nederlandse kust.  Er heerst steeds een gezellig sfeer met een vriendelijke bediening, lekker eten en fijne muziek.  Iedereen voelt zich hier thuis.

Wil je dat op en top vakantiegevoel vasthouden?  Boek dan een verblijf in één van de bijhorende strandhuisjes!  Je slaapt lekker in de duinen op het strand en hoeft dus na een dagje zee niet in de file weer naar huis.

strandhuisjes key weststrandhuisjes key west katwijk aanzee

Of wat denk je van een familiefeest of bedrijsfeest met slaapgelegenheid?  In het  strandpaviljoen wordt door een vriendelijk en enthousiast team BBQ, High Tea en buffetten verzorgd voor groepen vanaf 10 tot 150 personen.  Als je dit combineert met spelen op het strand, wandelingen, uitstapjes én samen ontbijten krijg je het ideale feest!  Reserveer echter wel tijdig, want deze huisjes zijn zeer erg in trek.

 

slaapstrandhuisje huren aanzeestrandhuisjes key west katwijk aanzeestrandhuisjes

De strandhuisjes zijn uiteraard van alle comfort voozien.  Op een oppervlakte van 38,5m² vind je alles wat je nodig hebt.  In de open keuken met 4 pits kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat(Senseo) en waterkoker kan je gezellig kokerellen terwijl de kinderen nog even pootje baden.  In de zithoek kan je even uitblazen in comfortabele zetels en je favoriete TV-programma bekijken op de flatscreen TV.  De centrale verwarming zorgt ervoor dat het altijd gezellig warm is in het huisje, ook als het weer wat tegen zit.  En de aanwezig WIFI aansluiting zorgt ervoor dat je alle comfort hebt van thuis.

image834
Ook de hond mag mee op vakantie.  Omdat iedereen zich goed zou voelen, zijn er wel regels waar je je aan dient te houden als de hond mee op vakantie komt.  Bij het strandpaviljoen is het belangrijk dat je de hond aangelijnd houdt en dat je alles wat de hond achter laat even opruimt.
Ook bij de strandhuisjes blijft de hond aangelijnd of de hond moet zo goed luisteren dat hij zelf bij het strandhuisje blijft.  Het spreekt vanzelf dat de ander vakantiegangers geen last mogen hebben van jou hond.  Zelf ken je je hond het beste en weet je of het een plezier is om hem mee te nemen.  Laat je hond nooit alleen achter in het huisje.  De temperatuur kan aardig oplopen als de zon schijnt.
dsc05013
Voor meer informatie over de strandhuisjes:
http://www.strandhuisjeskeywest.nl/