Strandhuisjes Willy Zuid in Katwijk

Strandpaviljoen Willy Zuid heeft nu ook zijn eigen gezellige strandhuisjes!

Bij Willy Zuid waren ze er als eerste bij. Huisjes op het strand, zodat je in alle rust van de zee kan genieten… Waarom had nooit iemand daar eerder aan gedacht? In 2006 werd dit idee voor het eerst in Nederland gerealiseerd. Deze sfeervolle vrijstaande strandhuisjes met overdekte veranda wachten op jou!

Huisjes bij het strandpaviljoen willy zuid katwijk

Hier kan je volop genieten van het strandleven. De kinderen spelen nog op het strand terwijl de meeste toeristen zich al lang hebben terug getrokken. Van s’morgens tot s’avonds met de voeten in het zand, wat wil je nog meer? Een prachtige zonsondergang misschien? Ja natuurlijk! Met een glas wijn natafelen op de veranda met zicht op zee… dat is op en top genieten.

Het strand van Katwijk leeft! Het strandpaviljoen Willy Zuid ademt sfeer en gezelligheid uit. Je kan hier heerlijk genieten van een drankje, hapje, lunch of diner. Ook als je wat te vieren hebt, zal de uitbater je met alle plezier verder helpen en er samen met jou een geweldig strandfeest van maken.

het uitzicht vanuit de willy zuid strandhuisjes

Natuurlijk wil je ook rust en privacy.  Dat kan! Elk huisje staat vrij van de andere huisjes en heeft een eigen voor- zij- en achter tuintje. Zo kan je toch ook even weg van het vakantiegewoel en eindelijk eens dat boek lezen. Je kan zelfs gebruik maken van de roomservice van het standpaviljoen. Je bestelt gewoon wat je eten wil aan de bar van het paviljoen en het wordt aan je huisje afgeleverd. Je hoeft dus zelfs je luie stoel niet uit, als je daar geen zin in hebt.

Alle strandhuisjes beschikken over een woongedeelte met slaapbank, een eettafel met stoelen, televisie en DVDspeler. De keuken is voorzien van alle comfort met kookplaat, koelkast, Senseo, waterkoker, magnetron enz. In de 2 slaapkamers kunnen 4 personen slapen met eventueel een 5de persoon op de slaapbank.

Vanop je eigen veranda heb je een prachtig zicht op zee. Je zit dus lekker buiten op het strand zonder al het gesleur met strandgerief en handdoeken. Je neemt gewoon even de ligstoel, een parasol en het windscherm en plant je neer op je eigen stukje strand.

Is het even geen te best weer?  Het kacheltje zorgt voor een gezellige warmte in het huisje. Weer of geen weer, comfort is troef!

bank_schuin_huisje.jpg strandhuisjes willy zuid

Bij aankomst hoef je ook niet te sleuren met zware bagage. Wij zorgen er voor dat jouw bagage naar het huisje gebracht wordt. Parkeren kan boven aan de boulevard op wandelafstand van de strandhuisjes.  Ook de hond is welkom bij Willy Zuid!

plattegrond willy zuid strandhuisjes

Strandhuisjes Willy Zuid, dé locatie voor een zalige vakantie!  Eén of meerdere strandhuisjes reserveren kan altijd via de website.

willy zuid strandhuisjes

Het strand is natuurlijk geweldig, maar wat als je ook eens wat anders wil doen? Het strandpaviljoen Willy Zuid en de strandhuisjes liggen op 100m van de boulevard van Katwijk aan zee. De boulevard nodigt uit tot slenteren, ijsjes eten en terrasjes doen.  Het beschermd natuurgebied ‘De Zuidduinen’ nodigt dan weer uit tot fietsen en wandelen. In het centrum van Katwijk aan zee kan je winkelen of gezellig tafelen en voor de kinderen is er het grote subtropische zwembad met binnen- en buitenbad met glijbaan.

In de zomermaanden is er elke week touristenmarkt in het centrum of kan kan je een rondvaart maken over de Zuidhollandse passen. Genoeg te doen dus… wandelen, fietsen, eten, markten, zwemmen of gewoon op het strand blijven uiteraard.